Accesorii si aplicatii pentru iphone - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Accesorii si aplicatii pentru iphone

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare
iPhone
iPhone
Generalitati
Fabricant Apple
Surse bibliografice
Top Contributori Articol

Iullyy 87 [1 editari]
Castiga o cartela de 4 euro....

Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online

Odata cu lansarea noului model Iphone 3G S, Tom Tom, producatorul olandez de sisteme de navigatie GPS pentru automobile, a anuntat la WWDC de ieri lansarea unui pachet de accesorii si a unor aplicatii ce vor fi folosite impreuna cu functia integrata de GPS de pe Iphone.

Pachetul de accesorii va include un suport cu doc de alimentare pentru Iphone, care va permite asezarea telefonului pentru navigatie atat in pozitie verticala cat si orizontala. Va putea fi folosit de asemena ca si car-kit hands free, (desi nu este construit special in acest scop) prin simpul fapt ca mijloceste fixarea [[Telefoane mobile|telefonului\\ undeva pe bord, aproape de sofer, iar suportul are si un difuzor integrat.

Scopul principal al acestuia este de a face cat mai bine auzite in habitaclu indicatiile vocale ale navigatorului GPS, dar poate functiona la fel de bine si pentru preluarea apelurilor telefonice. Aplicatiile Tom Tom dedicate pentru Iphone vor avea in mare parte aceleasi functii care se regasesc pe orice sistem de navigatie auto actual, cum ar fi planificarea si calcularea traseului, gasirea rutelor libere sau ocolitoare, indicatii vocale.

Noul Iphone 3G S vine si cu un magnetometru integrat care, impreuna cu GPS-ul telefonului, ar trebui sa ofere o mai mare fidelitate a indicatorului de pozitie in timp real, avand in vedere ca un astfel de instrument lipseste chiar si de pe multe dintre sistemele de navigatie auto de sine statatoare de pe piata, sisteme care se descurca oricum destul de bine in trafic...mai multecumparaturi.ro

Unelte personale