Holograma telefoane
De la Portal semantic Pagini Favorite
Top Contributori Articol |
|
Iulian [2 editari] |
Afiseaza tot |
Comunitate |
|
Cuprins |
Cauta originalul!
Telefoanele mobile Samsung originale, riguros testate si autorizate, sunt marcate de prezenta autocolantului galben aplicat pe cutie, continand imaginea hologramei HAT, logo-ul Samsung si inscrisul "Telefon original", precum si de eticheta-sigiliu a cutiei, cu textul "Nu acceptati daca sigiliul este rupt" si datele de contact ale HAT Romania, inlocuind holograma aplicata sub baterie si pe baterie.Ca singur importator oficial al telefoanelor Samsung, HAT Romania investeste timp si resurse importante pentru adaptarea fiecarui terminal vandut pe piata noastra.
Procesul de lansare al unui nou telefon cuprinde traducerea meniului si verificarea impreuna cu manualul in limba romana, testarea telefonului in fiecare retea de telefonie locala, cu fiecare tip de SIM existent, precum si colaborarea stransa cu Samsung pentru rafinarea tuturor detaliilor necesare, pana la functionarea ireprosabila in retelele de Telefonie mobila romanesti.
Pe piata se comercializeaza telefoane Samsung importate neoficial (asa-numitele telefoane "gri"). Acestea, fiind concepute pentru alte piete, prezinta riscul de a nu functiona la parametrii maximi, nefiind optimizate pentru parametrii retelelor locale...mai mult despre holograma telefoanesamsungmobil.ro
APC urmareste contrafacerea telefoanelor mobile
Piaţa terminalelor mobile din România este invadată de multe modele contrafăcute sau de calitate slabă cu emisii SAR (Rata Specifică de Absorbţie a radiaţiilor emise de telefon în momentul utilizării) destul de ridicate. Aceasta trebuie să fie de maxim 2 wati pe kg, nivel acceptat în Europa, în România însă existând telefoane cu Rata Specifică de Absorbţie mai mare decât această valoare. Producătorii sau firmele care importă Telefoane mobile ar trebui să aplice atât pe baterie cât şi în interiorul telefon mobil|telefonului mobil sub baterie o hologramă. Acest simbol oferă garanţia că telefonul este original precum şi accesul la service autorizat şi siguranţa investiţiei făcute, precum şi la perioada extinsă de garanţie. Aplicare hologramei implică costuri în plus pentru producători sau pentru firma importatoare de Telefoane mobile şi accesorii. În România chiar în lanţul magazinelor mari cât şi în magazinele reţelelor de telefonie mobilă sau celor ce vând sub licenţa operatorilor de telefonie mobilă se vând telefoane care nu au această hologramă sau aceasta este prezentă doar pe baterie. Să nu mai vorbim de magazinele de cartier care nu au nici măcar manualul sau meniul telefonului în limba română pentru toate modelele disponibile spre vânzare. De asemenea lipsa hologramei poate ascunde probleme de funcţionare de la lipsa de semnal sau semnal instabil şi până la la nefuncţionarea unor aplicaţii cum ar fi MMS-ul, aplicaţii care nu sunt întotdeauna testate la achiziţie. O altă problemă este blocarea telefonului într-o anumită reţea....mai mult pe comunic.rocomunic.roPredictii IBM: telefoane cu holograme 3D si baterii cu aer pana in 2015
Pana in 2015, telefoanele mobile vor proiecta imagini 3D ale celor care ne suna, iar laptopurile vor functiona cu energie cinetica, se arata intr-un raport al IBM care prezinta principalele tendinte din tehnologie.
Predictiile sunt o traditie anuala a IBM care intervieveaza 3.000 de cercetatori pentru a afla ce idei vor prinde contur in urmatorii cinci ani, informeaza Bloomberg.
Conversatiile holografice, proiectate din telefoanele mobile, conduc lista de predictii din acest an. Alte inventii pe care am putea sa le vedem in urmatorii cinci ani sunt bateriile alimentate cu aer, programele de computer care vor spune unde vor avea loc blocaje in trafic, senzori pentru telefoane si masini care vor da informatii despre mediul inconjurator si orase alimentate cu ajutorul caldurii din servere.
Desi acestea sunt simple intentii ale cercetatorilor, pentru IBM nu e vorba de nicio speculatie deoarece este una dintre putinele corporatii care investeste in proiecte de cercetare si se bazeaza pe inovatie.
IBM a investit 5,8 miliarde de dolari in cercetare, in anul 2009, adica 6,1% din cifra de afaceri. Chiar daca procentul a scazut fata de cheltuielile din anii 1990, IBM inca investeste mai mult decat rivalul HP, care a cheltuit doar 2,4%.
Sursa: http://www.ziare.com/articole/ibm+telefon+holograma+3d
IBM isi consulta la sfarsit de an cei 3.000 de cercetatori pentru a identifica cinci idei cu cele mai mari sanse de a deveni realitate in urmatorii cinci ani.
Conversatiile holografice, proiectate din telefoanele mobile, conduc lista de predictii din acest an. Alte inventii pe care am putea sa le vedem in urmatorii cinci ani sunt bateriile alimentate cu aer, programele de computer care vor spune unde vor avea loc blocaje in trafic, senzori pentru telefoane si masini care vor da informatii despre mediul inconjurator si orase alimentate cu ajutorul caldurii din servere.
Predictiile specialistilor IBM includ si baterii care se incarca in contact cu aerul, programe IT care pot informa exact unde si cand se vor produce ambuteiaje rutiere, generarea de informatii despre mediu prin intermediul unor senzori din smarphone-uri si masini sau alimentarea oraselor cu energie obtinuta din caldura degajata de serverele de date.
"Acestea sunt toate obiective indraznete, ceea ce este bine. Intr-o perioada dominata de pesimism, o doza mica de optimism tehnologic nu este rea", a afirmat Paul Saffo, director operational al diviziei de prognoza la compania de consultanta Discern din San Francisco, citat de Incont.ro.
Primele predictii pentru 5 ani au fost lansate de IBM in 2006. Atunci, cercetatorii spuneau ca, pana in 2011, vor exista programe care sa tranduca instant si corect documente electronice si chiar convorbiri online, insa acestea nu au fost dezvoltate pana acum.
Desi acestea sunt simple intentii ale cercetatorilor, pentru IBM nu e vorba de nicio speculatie deoarece este una dintre putinele corporatii care investeste in proiecte de cercetare si se bazeaza pe inovatie.
HOLOGRAME PROIECTATE DE TELEFOANE, O REALITATE PANA IN 2015?
Un studiu recent realizat de IBM în rândul cercetătorilor a avut ca scop întocmirea unei liste de tehnologii ale telefoanelor mobile care vor deveni realitate în următorii 5 ani. Cei mai mulţi cercetători au considerat proiecţiile de holograme favorite pentru implementarea pe handseturi până în 2015.Alte idei care şi-au făcut apariţia în acest studiu sunt softuri care prezic blocajele în trafic, baterii alimentate cu aer, senzori care oferă informaţii despre mediul înconjurător şi oraşe alimentate de căldura generată de computere. Deja am văzut telefoane mobile cu proiectoare, iar hologramele nu sunt departe, mai ales că anul 2011 va marca lansarea handseturilor capabile de captură video şi foto 3D.De aici până la o îmbinare a celor două tehnologii e doar un pas, iar hologramele reprezintă evoluţia lor logică. Cu anumite accesorii şi piramide de sticlă un iPad poate realiza holograme, deci nu suntem deloc departe de această inovaţie.