Dual-sim chinezesti
De la Portal semantic Pagini Favorite
Generalitati | |
---|---|
Fabricant | china |
Surse bibliografice |
Parerea generala a “consumatorilor” de tehnologie gsm este ca telefoanele chinezesti, fie ele CECT, ZTC, DUBAO, JingPeng sau alta firma aparent obscura sunt de foarte proasta calitate si aduc foarte putine noutati fata de modelele consacrate.
De ce zic aparent obscura? Pai sa luam ca exemplu ZTC. Cate lume din Romania a auzit de acest brand? Pai as zice ca nu prea multa, desi ZTC in China este ca marime al doilea brand in telefonie dupa colosul CECT, despre care iar nu prea stim nimic. Dar lasa ca stiu chinezii, cam 800 milioane fiind cei care se pare ca poseda sau au posedat un telefon cu acest brand, dupa statisticile de pe baidu.cn. Dar sa ne intoarcem la telefoanele noastre. Cum mi-a venit idea sa scriu un asemenea articol? Pai eu posed un telefon chinezesc.
Un telefon Ideko M100 MyFone de care sunt al draq de multumit. Baterie compatibila Nokia de 1450 mAh, player mp3, radio FM si ce e mai important, tehnologie dual sim. Cam atat am eu nevoie de la un telefon mobil, si asta se cam incadreaza. Dar tot butonandu-l, am descoperit la el – si la altele pe care le comercializam la magazinul online din al carui colectiv fac si eu parte - o gramada de chestii mai putin importante la mine dar poate foarte importante pentru altii. Si care nu se gasesc la telefoanele produse de marile corporatii hitech. Prin urmare, m-am gandit sa le scot in evidenta, ca nu se stie niciodata cum ai nevoie de una dintre ele.
- Tehnologie dual-sim. Pe piata tehnologiei mobile concurenta este acerba, de aceea nu este de mirare ca Samsung a “furat” un pic din tehnologia chinezilor, lansand pe piata cateva modele de telefoane cu tehnologie dualism. Insa suprematia inca o detin telefoanele chinezesti, datorita in primul rand pretului redus dar si a multitudinii de modele.
- Televizor portabil. Special pentru cei cu meserii statice dar nu numai, telefonul mobil cu functie de televizor portabil (uneori cu inregistrare) poate fi un accesoriu indispensabil, daca sunteti un suporter infocat sau va topiti de placere cand va vorbeste in tiganeste Nicoleta Luciu.
- Efect de schimbare a vocii. Special conceput pentru persoane discrete, care nu vor sa fie recunoscute, sau pentru cei pusi mereu pe farse. Si eu as suna-o pe Nicoleta Luciu daca as avea numarul ei de telefon, si i-as zice ca sunt Adi Minune. Pe tiganeste.
- Senzor gravitational. Stiu, mai are si Iphone, si Omnia, dar la ce bani?
- Touch Screen cu recunoastere scris de mana. Touch screenul ofera un plus de interactivitate in folosirea telefonului mobil. Nu prea ii gasesc multe functii utile, dar daca tot e, e oricum la un pret mult mai mic decat Prada sau Xperia.
- Black List. Va sacaie cineva cu telefoanele? Treceti-l in Black List! De acum, de fiecare data cand va suna, va primi ton de ocupat. Dar daca va suna de pe alt numar..ati sfeclit-o. Daca va suna insa Nicoleta Luciu, va rog sa ii salvati numarul de telefon pentru mine....mai multflashgsm.ro
7. Oprire/Pornire programata a telefonului. Foarte util daca doriti sa economisiti bateria telefonlui.
8. Call Secretary. Prin aceasta optiune la toate apelurile primite, sau numai la unele, dupa cum setati dumneavoastra, dupa un anumit timp definit, va raspunde un robot.
9. Carte Electronica. Va plictisiti pe metrou sau la serviciu? Faceti un upload in format .txt de pe calculator cu anumite e-book-uri, bancuri, etc si cititi-le direct de pe telefonul mobil.
10.Design futurist sau reprezentand diverse obiecte. Exista multe telefoane chinezesti pe piata care se prezinta sub forma de masinuta Ferari sau Posche, sub forma de ceas, de Hello Kitty, etc. Nu e neaparat util, dar companiile mari nu au astfel de modele.
De obicei, cam toate telefoanele mobile care valoreaza mai mult de o anumita suma, sa zicem 550 lei, au majoritatea din aceste optiuni, sau cel putin o mare parte dintre ele. Avantajul la telefoanele mobile chinezesti este ca si sub aceasta suma puteti beneficia de aceleasi optiuni.