Iphone - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Iphone

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Alex ss [2 editari]
http://www.cartela.eu/gratis?invitat_de=Alex%20ss

Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online

iPhone este mai mult decât un simplu telefon. Acesta combină trei dispozitive într-unul singur: un telefon mobil revoluţionar, un iPod cu ecran widescreen şi un dispozitiv inovator de conectare la Internet. Toate acestea şi multe altele transformă iPhone în cel mai bun telefon pe care îl vei avea vreodată.

iPhone are suport pentru push e-mail, telefonie mobilă, SMS, navigare web. În plus este dotat cu un ecran de tip touchscreen, include funcţiile regăsite la playerele media iPod şi rulează o variantă a sistemului de operare Mac OS X.

Dispozitivul este un telefon mobil de generaţie 2.5G, quad band, GSM, EDGE. Este echipat cu Wi-Fi (802.11b/g/n) şi Bluetooth 2.0, precum şi cu o cameră foto de 2 megapixeli. Are suport pentru rotire verticală sau orizontală. iPhone nu are tastatură incorporată; intoducerea informaţiei se realizează prin intermediul interfeţei software de tip grafic implementată prin funcţionalitatea de sensibilitate la atingere a ecranului iPhone-ului .

iPhone utilizează conexiuni wireless 3G şi Wi-Fi rapide pentru email-uri în format HTML, hărţi cu sistem GPS şi Safari, cel mai avansat browser Web pentru telefoane mobile din lume. Include motoarele de căutare Google şi Yahoo!. Şi, fiindcă iPhone e capabil de multi-tasking, poţi iniţia un apel în timp ce trimiţi o fotografie prin email sau navighezi pe Internet printr-o conexiune Wi-Fi sau 3G.

Cu iPhone, Apple a îmbinat caracteristici hardware inovatoare cu cel mai avansat sistem de operare din lume pentru a redefini ceea ce poate face un telefon mobil. Aplicaţiile colaborează şi se sincronizează cu computerul tău, indiferent dacă foloseşti un Mac sau un PC. De la ecranul Multi-Touch revoluţionar la tastatura inteligentă cu senzori inovatori, iPhone este mult mai avansat decât orice alt telefon mobil. mai multe detalii[1]

Unelte personale