Smartphones - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Smartphones

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Radulini [18 editari]
http://www.cartela.eu/gratis?invitat_de=Radulini
Aleela [7 editari]
Iullyy 87 [5 editari]
Castiga o cartela de 4 euro....
Concurs [2 editari]
invitatie
MihaiPetre [1 editari]
http://www.cartela.eu/gratis?invitat_de=MihaiPetre
Gabi18dm [1 editari]

Afiseaza tot
Comunitate
          Chat online

Cuprins

Despre smartphone

Un smartphone  este un telefon mobil multifuncțional, conectat la o rețea GSM. Dispunând și de o minitastatură, el oferă funcționalitățile de PDA, agendă, calendar, navigare GPS, eventual și e-mail etc. De obicei el dispune și de un ecran sensitiv (touchscreen). În prezent (2008), cele mai multe modele de smartphone pot fi folosite și pentru făcut fotografii sau pentru înregistrări audio și chiar video.
Totuși, cea mai spectaculoasă aplicație realizată deja (pentru unele modele de smartphone) este conexiunea la Internet, în cadrul unei rețele de tip UMTS / HSDPA. În acest caz smartphone-ul necesită desigur și o aplicație browser specială.
Funcțiile sunt realizate cu ajutorul aplicațiilor software, care lucrează sub un sistem de operare specific. Cele mai folosite sisteme de operare pentru smartphone sunt la ora actuală (2008): Symbian OS, iPhone OS, RIM BlackBerry, Windows Mobile, Familiar Lux, Palm OS, etc. În octombrie 2008, Google și T-Mobile au lansat pe piață sistemul de operare Android. Pe un smartphone se pot programa și instala și aplicații suplimentare, care îi lărgesc posibilitățile.

Smartphone-uri ... Toata lumea le stie, unii dintre noi le au. Dar dacă sunteţi în căutarea pentru unul, este o alegere dificilă. Care este cel mai bun smartphone acolo? O simpla cautare Google aduce zeci de site-uri pentru fiecare dintre ele topuri afişarea, comparaţii şi alte date despre aceste gadget-uri de moda. Lucrurile devin chiar ceaţă atunci când plătească o vizita la magazinele de electronice dedicate în cazul în care asistenţii turna tone de informaţii în urechi, face sa te simti chiar dizzier. Cu toate acestea, întrebarea rămâne, care sunt cele mai bune smartphone-uri?
O privire rapidă va dezvalui o serie de nume, fiecare dintre ele oferind cu caracteristici high-tech, cum ar fi conectivitate 4G, touchscreen, tastatura QWERTY, camere nenumărate megapixeli şi aşa mai departe. Dar adevăratul război începe atunci când vine vorba de sisteme de operare. Windows Mobile, Android şi a altor câteva lupta o luptă fierceful să se impună ca hotărârea OS.

Primul smartphone a fost se pare Simon (IBM), prezentat la salonul de tehnologie COMDEX din 1992 și pus în vânzare de firma BellSouth în 1993.
În 2001 firma RIM a lansat pe piață primul BlackBerry, un smartphone care permite comunicații e-mail fără fir.

In ziua de azi auzim tot mai des folosit termenul de "smartphone". Dar mulţi dintre noi habar nu au ce înseamnă el de fapt. Ei bine, o să vă lămurească această mică prezentare. O definiţie universal acceptată pentru smartphone nu putem spune că există, dar în mare acest cuvânt face referire la dispozitivele de comunicare portabile ce integrează atât calităţile unui telefon mobil, cât şi pe cele ale unui PDA. Totuşi, în ziua de azi cam orice telefon are aplicaţii PIM (Personal Information Management) incluse...

Astfel, ce face un telefon cu adevărat "smart"?

Ei bine, e simplu: folosirea unui sistem de operare. De fapt, termenul "smartphone" provine de la softul americanilor de la Microsoft, Windows Mobile for Smarphone, primul sistem de operare produs pentru telefoanele inteligente. În prezent expresia este folosită la scară modială de toţi producătorii pentru a denumi astfel de gadget-uri.

Dar aceste dispozitive nu au fost tot timpul prin preajma noastră. Ele au fost inventate din nevoia omului modern de a îngloba cât mai multe funcţii într-un obiect cât mai mic şi mai uşor de folosit.

Blackberry 8900 Curve, unul dintre cele mai apreciate modele de Smartphone

Smartphones News



Operatorii de telecomunicatii vor avea mari probleme in a face fata cerintelor din ce in ce mai mari pentru traficul de date, provocate de popularitatea dispozitivelor de tip smartphone, a declarat directorul executiv al Vodafone, Vittorio Colao.

Prezent la targul de profil Mobile World Congress, din Barcelona, seful celei mai mari operatori de telefonie mobila a spus ca trebuie gasite noi modele de business, pentru a suporta cererea, relateaza Reuters.

De asemenea, reprezentantii Research in Motion, fabricantul BlackBerry, au declarat ca sunt constienti de aceasta problema si ca producatorii trebuie sa incerce sa dezvolte produse care cer o latime de banda mai redusa, avand in vedere ca retelele sunt deja congestionate.

Colao a adaugat ca industria este la un punct de rascruce in dezvoltarea sa si trebuie sa se adapteze noilor realitati economice si traficului de date crescut. Prin urmare, trebuie sa existe modele de business inovative, care sa permita companiilor sa investeasca in retele mai rapide.

Astfel, el a spus ca trebuie investigat faptul ca Google domina piata de publicitate online, in masura de 70 - 80% si ca, in Europa, nu exista destula concurenta, ceea ce ar putea afecta furnizarea de servicii de mare viteza.

Smartphone-urile sunt considerate cea mai buna sursa de profit in domeniul telecomunicatiilor, lucru reflectat si de lansarea unor noi astfel de dispozitive in timpul targului.


Noile oferte de smartphones ale operatorilor de telefonie mobila


Miercuri, Vodafone a lansat pe piata locala ultimul smartphone de la Google creat in cooperare cu Samsung, Nexus S, dupa cum a anuntat compania.

= Acesta are un pret, fara conectare, de 2.239 de lei. In timp ce, daca-l doriti cu abonament, pretul acestuia pleaca de la 149 de euro, pentru abonamentul Complet 2000 si Internet mobil de 1 GB.Desi dintre operatori Vodafone este prima companie care a adus gadgetul in Romania, pe piata el este de ceva vreme. La Koyos, acesta costa 2.750 lei in timp ce eMag il vinde cu 3.049 lei. Magazinul online Shopmania.ro vinde aparatul cu 2.387 lei.

Cu ce se lauda Nexus S

Acesta ruleaza sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread). In plus, telefonul dispune de un design curbat al ecranului Super Clear LCD de patru inchi cu o rezolutie de 480x 800 pixeli.

Capacitatea de stocare este de 16 GB, iar memoria interna este de 512 MB RAM. Procesorul este un ARM Cortex A8 1GHz. Gadgetul are si o camera foto/video de 5 MP.

Ce gadgeturi aduce concurenta

Cosmote Romania va oferi clientilor sai terminale de ultima generatie mult asteptate in randul utilizatorilor si prezentate in cadrul show-rilor internationale precum: Sony Ericsson Xperia Neo, HTC Wild Fire S, HTC Desire S, Nokia E7, Samsung Galaxy S II.

Potrivit reprezentantilor companiei, acestea ar urma sa vina la noi pe piata in trimestrul urmator. Orange inca nu au dorit sa comunice informatii legate de produsele pe care le vor aduce in viitorul apropiat pe piata autohtona.

HTC Desire S este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului, avand in vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarca printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucata compacta de aluminiu.

Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.

Ce mai aduce Vodafone

LG Optimus 2X - primul terminal cu procesor dual core nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8Mp, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului portului HDMI.

LG Optimus 3D - este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul generos de 4.3 inchi, fara a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate.

Sony Ericsson Xperia Arc, unul dintre cele mai elegante terminale , inglobeaza ultimele tehnologii patentate de catre Sony pentru clientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune experiente video.

Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Exmor for Mobile - toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

Sursa: Ziare.com

Totul despre smartphone-ul LG KC1

Marvell si LG Electronics au anuntat faptul ca smartphone-ul LG KC1 este disponibil acum in reteaua 4G oferita de Korea Telecom.
Poza:http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/LG/KC1/lg-kc1.jpg

Procesorul inclus in acest terminal, un Marvell PXA 320, numit si Monahans foloseste tehnologia XScale si genereaza o grafica high-end si capacitati de gaming si multimedia de top. Acelasi feature ofera utilizatorului sansa de a folosi aplicatii de tip business, fara extra consumuri de energie electrica. LG KC1 suporta internet wireless, prin intermediul retelei WiBro 4G, dar si DMB pentru televiziunea mobila.

Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara si o camera de 2 megapixeli si functii Bluetooth, toate acestea intr-un design slim. Utilizatorii de internet mobil de tip 4G vor putea sa isi sincronizeze emailurile si calendarele cu PC-ul propriu, prin intermediul retelei WiBro. Dotarile handsetului sunt destul de promitatoare, KC1 fiind un posibil rival pentru marii jucatori de pe piata smartphone-urilor...

Sursa:http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/lg/lg-kc1_1242.html


Top 10 Smartphone-uri: telefoane inteligente ce au uimit în 2010

Locul 10 - Samsung i7500 Galaxy


Media generală: 6.56

Samsung i7500 Galaxy nu este deloc un telefon rău, însă nu a apucat să fie mediatizat prea bine în România. Dar chiar şi în ipoteza că i s-ar fi făcut reclamă, dacă ne uităm la ce adversari are în top, spunem că îşi cam merită ultimul loc.

Samsung GalaxySamung i7500 Galaxy

Plusuri

• Ecran AMOLED capacitiv, 3.2 inch, 480 x 320 pixeli

• Android OS

• 8 GB memorie internă, slot microSD

Minusuri

• 128 MB RAM

• Nu are cameră secundară

• Numeroase limitări software

Locul 9 - Apple iPhone 3GS

Image:Apple-iphone-3gs-00.jpg

Media generală: 6.67

Apariţia celei de-a treia generaţii de iPhone nu ne-a mai stârnit cine ştie ce entuziasm. Parcă nici Steve Jobs nu a mai arătat aplombul din 2007, chit că acum se poate spune despre iPhone 3GS că e un telefon matur. Pentru fani însă, trecerea de la primul iPhone sau mai ales de la iPhone 3G la iPhone 3GS presupune un efort financiar considerabil, iar beneficiile nu sunt pe măsură.

iPhone 3GSiPhone 3GS

Plusuri

• Cel mai bun ecran capacitiv la ora actuală

• 16 / 32 GB memorie internă

• Aplicaţii din belşug prin intermediul App Store

• Înregistrare video VGA

• Jack de 3,5 mm

• 256 MB RAM, procesor Cortex A8 600 MHz, chipset grafic PoweVR SGX

Minusuri

• Nu are slot pentru carduri

• Anumite limitări impuse de sistem

• Puţine schimbări pe parcursul a trei generaţii

Locul 8 - Toshiba TG01


Media generală: 6.72

Toshiba TG01 impresionează cu al său ecran de 4.1 inch, dar şi cu puterea de procesare egalată de puţine smartphone-uri în momentul de faţă. Dimensiunile îl fac însă o soluţie grea de acceptat pentru cei ce vor un companion portabil. Pe partea de construcţie, compensează cu grosimea de sub 10 mm, iar pe partea de specificaţii cei dezamăgiţi de prezenţa învechitului Windows Mobile 6.1 pot înlătura acest inconvenient prin upgrade-ul la versiunea 6.5.

Toshiba TG01Toshiba TG01

Plusuri

• Ecran rezistiv de 4.1 inch, 800 x 480 pixeli

• 256 MB RAM, procesor Snapdragon 1 GHz

• 9,9 mm grosime

• Platformă de operare Windows Mobile

Minusuri

• Dimensiuni mari (129 x 70 mm)

• Cameră foto de 3.15 MP

• Sistem de operare învechit (Windows Mobile 6.1 Professional), merge însă actualizat la versiunea 6.5.

Locul 7 - Sony Ericsson Satio

Media generală: 6.94

Satio este un telefon în aşteptarea căruia au curs râuri de cerneală, aşa cum s-a întâmplat în 2008 cu XPERIA X1. Păcat că Sony Ericsson, probabil dorind să evite întârzierea pe piaţă, a lansat telefonul cu probleme de soft, Această decizie a stârnit multe nemulţumiri şi nici eliminarea bugurilor nu a readus entuziasmul iniţial în rândul fanilor. Trebuie totuşi să respectăm numeroasele facilităţi cu care este înzestrat şi să realizăm că încă nu s-a inventat gadgetul perfect.

Sony Ericsson SatioSony Ericsson Satio

Plusuri

• Primul telefon Sony Ericsson cu Symbian S60

• Cameră foto de 12.1 MP, poze şi înregistrări video de calitate

• Touchscreen rezistiv de 3.5 inch, 360 x 640 pixeli

• 256 MB RAM, procesor Cortex A8 600 Mhz, chipset grafic PowerVR SGX

Minusuri

• Design controversat

• Interfeţe nestandardizate

• Anumite exemplare au probleme software

Locul 6 - Samsung i8910 Omnia HD


Media generală: 7.22

Ca şi Galaxy sau Satio, Samsung Omnia HD este orientat pe latura multimedia, deşi din punct de vedere al platformei de operare avem de a face cu un smartphone. Capacitatea de a filma şi de a reda filme HD reprezintă piesa de rezistenţă a acestui dispozitiv. Am avut ocazia să-l văd pe viu la lucru şi vă spun sincer că am rămas impresionat. Sperăm că la începutul anului viitor să-l primim pentru o testare mai amănunţită.

Samsung Omnia HDSamsung i8910 Omnia HD

Plusuri

• Înregistrează şi redă filme în format High Definition

• Touchscreen AMOLED capacitiv, 3.7 inch, 360 x 640 pixeli

• Cameră foto de 8 MP

• Sistem Symbian S60 optimizat pentru touchscreen

• 8 / 16 GB memorie internă, slot microSD

• 256 MB RAM, procesor Cortex A8 600 Mhz, chipset grafic PowerVR SGX

• Jack de 3,5 mm

Minusuri

• Se mişcă greoi în galeria multimedia

Locul 5 - HTC Hero

Media generală: 7.28

HTC Hero a impresionat la go4it şi nu numai. Mai toate publicaţiile de profil l-au lăudat atât pentru design, cât şi pentru performanţe. Puţine lucruri i se pot reproşa acestui smartphone desăvârşit, iar unul dintre ele ar fi absenţa unei tastaturi QWERTY fizice. Să ne amintim însă că primul telefon cu Android (HTC G1) era dotat cu aşa ceva dar, deşi a punctat la uşurinţa în utilizare, a primit critici pentru design. Aşadar, să-l lăsăm pe Hero aşa cum e şi să-l apreciem pentru ceea ce oferă.

HTC HeroHTC Hero

Plusuri

• Ecran capacitiv de 3.2 inch, 480 x 320 pixeli

• Android OS, interfaţă Sense

• Cameră de 5 MP

• 288 MB RAM

• Jack de 3,5 mm

Minusuri

• Nu are cameră secundară

• Înregistrează în format CIF (352 x 288 pixeli) la 15 fps

Locul 4 - Nokia N97


Media generală: 7.44

N97 este un alt telefon despre care s-au scris foarte multe, la fel cum s-a întâmplat şi cu Satio. Şi, la fel ca acesta, nu s-a ridicat la aşteptările utilizatorilor. Interfaţa imatură şi bugurile software l-au tras în jos, iar în condiţiile în care preţul nu a fost şi nu este deloc prietenos, a avut şi are de suferit la capitolul vânzări. Locul din clasament arată însă că Nokia N97 e dorit chiar şi cu micile sale neajunsuri. Rămâne atunci preţul un factor important în decizia noastră.

Nokia N97Nokia N97

Plusuri

• Touchscreen rezistiv de 3.5 inch, 360 x 640 pixeli

• Tastatură QWERTY

• 32 GB memorie internă, slot microSD

• Cameră foto de 5 MP

• Jack de 3,5 mm

• Symbian optimizat pentru touchscreen

Minusuri

• Doar 128 MB RAM şi un procesor ARM 11 tactat la 434 Mhz

• Interfaţă imatură, buguri

Locul 3 - Motorola MILESTONE

Media generală: 7.56

Motorola MILESTONE are un potenţial enorm şi singurul motiv pentru care nu se află pe primul loc este că nu se comercializează încă în România. A primit note proaste din partea persoanelor reticente la brand (se ştie că Motorola a trecut printr-o perioadă nefastă în ultimii ani) şi la proba practică. Eu unul cred că nu va dezamăgi şi recenziile care vor apărea vor demonstra că MILESTONE merită mai mult decât o medalie de bronz.

Motorola MILESTONEMotorola Milestone

Plusuri

• Un dispozitiv complet care ne reaminteşte că Motorola a inventat telefonul mobil

• Platformă Android

• Ecran capacitiv de 3.7 inch, 854 x 480 pixeli

• Tastatură QWERTY

• Jack audio de 3,5 mm

• Cameră foto de 5 MP, înregistrare video la 720 x 480 pixeli rezoluţie

Minusuri

• Deocamdată nici unul.

Locul 2 - HTC HD2


Media generală: 8.11

Cel mai mare display, cel mai puternic procesor şi nu mai puţin de 448 MB RAM. HTC HD2 arată ca un luptător la categoria super-grea, gata să ofere un spectacol pe cinste. Nu este lipsit de defecte, însă nici nu mai contează atât de mult calitatea pozelor sau a înregistrărilor video când navighezi pe net aproape la fel de bine ca de pe un laptop.

HTC HD2HTC HD2

Plusuri

• Touchscreen capacitiv uriaş: 4.3 inch, 800 x 480 pixeli

• Windows Mobile 6.5 Professional

• 448 MB RAM, procesor Snapdragon la 1 GHz

• Interfaţă Sense

• Jack de 3,5 mm

Minusuri

• Dimensiuni mari (120,5 mm lungime, 67 mm lăţime), dar totuşi este un smartphone slim (11 mm)

• Cameră foto/video mediocră

• Nu are cameră secundară pentru apeluri video

Locul 1 - Nokia N900

Media generală: 8.44

Nu, nu este smartphone-ul anului 2009. E doar un clasament provizoriu şi nu vom proceda precum Geonă la exit-poll. Vom aştepta şi voturile voastre. Până una alta, Nokia N900 a reuşit să obţină cele mai mari note din partea iubitorilor de telefoane inteligente şi nici măcar autonomia redusă sau faptul că sistemul Maemo e abia la început nu au afectat prea mult media generală. Să vedem ce va fi la final.

Nokia N900Nokia N900

Plusuri

• OS Linux Maemo, un sistem de operare care promite mult

• ecran rezistiv de 3.5 inch, 800 x 480 pixeli

• 32 GB memorie internă + slot microSD (max. 16 GB)

• tastatură QWERTY

• Cameră foto de 5 MP, înregistrare video WVGA (848 x 480 pixeli), 25 fps

• 256 MB RAM, procesor Cortex A8 600 MHz

• Jack de 3,5 mm

Minusuri

• Lipsă suport JAVA, puţine aplicaţii (momentan)

• 181 de grame, 18 mm grosime

• Interfaţă imatură

• Autonomie redusă

• Nu include aplicaţie pentru radio, deşi dispune de receptor FM.

Sursa:www.go4it.ro/telefoane-mobile/top-10-smartphone-uri-telefoane-inteligente-ce-au-uimit-in-2009-5198180/

Totul despre smartphone-ul Hyundai A200

Nu putem spune ca am vazut pe piata prea multe smartphone-uri Hyundai, in conditiile in care producatorul nu se axeaza pe dezvoltarea acestui gen de terminale. Totusi, iata ca o exceptie iese in evidenta, smartphone-ul A200 surprizandu-ne placut.
A200 functioneaza pe baza procesorului PXA272 de 520MHz si a sistemului de operare Windows Mobile 5. Terminalul soseste dotat cu un display "urias" QVGA touchscreen, cu o diagonala de 2.8 inch, iar pe lista sa de specificatii tehnice se mai afla si o memorie de 92MB si 64MB RAM. De asemenea A200 suporta conectivitate Bluetooth si ii surprinde pe fotografii de ocazie cu o camera de 1.3 megapixeli. In afara de camera si de versiunea veche de Windows Mobile, specificatiile tehnice ale handsetului sunt rezonabile si ne imaginam ca avem de-a face cu un veritabil hit pentru coreeni.

De mentionat este faptul ca A200 nu este un terminal de mici dimensiuni, masurand nu mai putin de 123 x 61.5 x 22mm. La urma urmei, nici BlackBerry-urile nu sunt mici si totusi au definit numeroase standarde in industria mobila. Avand in vedere provenienta asiatica a acestui Hyundai vom avea de asteptat pana la o lansarea europeana a sa, in cazul in care producatorul va alege sa isi distribuie terminalul si pe "Batranul Continent".

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Hyundai/Hyundai-A200.jpg

Sursa:http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/lg/lg-kc1_1242.html


Prezentare Samsung Galaxy S, cel mai performant smartphone de la Samsung

Săptămâna trecută Samsung Electronics România a lansat Galaxy S, cel mai performant smartphone al producătorului cu sediul la Seoul, Coreea de Sud. Telefonul va fi disponibil în ofertele tuturor operatorilor mobili.

Galaxy S (I9000) Specificaţii tehnice:

Network

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSDPA 7.2Mbps, HSUPA 5.76Mbps) : 900 / 1900 / 2100 MHz

OS

Android 2.1

Display

4.0” WVGA SUPER AMOLED (800x480) with mDNIe

Camera

5.0 mega-pixel camera + VGA Video Telephony Camera, Auto Focus,

Self shot, Action shot, Add me, Stop motion, Cartoon shot, Smile shot,

Panorama shot,

Video

HD(720p@30fps) video playing & recording

Codec: Mpeg4, H.264, H.263, H263Sorenson, DivX/ XviD, VC-1

Format: 3gp (mp4), WMV (asf), AVI (divx), MKV, FLV

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, OGG, AMR-NB, AMR-WB, WAV, MID, AC3, IMY,

FLAC, XMF

Value-added Features

Integrated Messaging ‘Social Hub’

Android Market for more applications and contents

A-GPS

Augmented Reality with Layar Reality Browser

1 GHz Application Processor

SMS/ MMS/ Email/ Video Messaging/ Exchange ActiveSync

Sensor: Accelerometer, Digital compass, Proximity, Light

Offline & No SIM Mode, Voice Command,

RSS Reader, Mobile Widgets, Smart Security

Connectivity

Bluetooth technology v 3.0

USB v2.0 (High-Speed)

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Memory

16GB / 8GB, external memory slot (upto 32GB)

Size

64.2 x 122.4 x 9.9mm, 118g

Battery

1500 mAh

Alte specificaţii:

  • Daily Briefing: Oferă accest instant la informaţiile legate de vreme, ştiri, afaceri şi la agendă.
    * All Share: Permite conectivitatea între dispozitive prin intermediul tehnologiei DLNA (Digtal Living Network Alliance).
    * Home Cradle: Permite utilizarea dispozitivului drept ramă de imagini digitale, ceas, calendar şi player multimedia.
    * Write and go: Notează mai întâi o idee şi apoi alege un format dintre SMS/MMS, email, calendar sau memento.
    * Swype: Un mod revolutionar de a scrie pe un display, mult mai uşor şi rapid.
    * ThinkFree: Aplicaţii pentru a vizualiza şi edita documentele Microsoft Office 2007.
    * Smart Alarm: Alarma se activează cu un sunet natural şi cu aprinderea automată a display-ului.


Sursa: http://www.money.ro/prezentare-galaxy-s-cel-mai-performant-smartphone-de-la-samsung-video_612436.html


Unelte personale