Jocuri telefon - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Jocuri telefon

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Cuprins

JOCURI PENTRU MOBIL 

Aproape toate telefoanele mobile din ziua de azi oferă cel puţin suport pentru aplicaţii JAVA, astfel că nu ai neapărat nevoie de un smartphone pentru a te bucura de un companion care să-ţi ofere ceva mai mult decât banala comunicare. Sigur, un telefon inteligent permite rularea unor soft-uri mai complexe - tocmai de aceea în acest articol vom recomanda atât site-uri generale (unde găseşti programe de tot soiul, teme, ringtone-uri, wallpapere, jocuri gratis etc.), cât şi site-uri cu aplicaţii pentru platforme de operare avansate. După cum vei vedea, conţinut gratuit pentru telefon se găseşte din belşug pe Internet. Am omis intenţionat site-urile oficiale (App Store, Android Market, Ovi Store etc.), deorece le consider a fi deja cunoscute de către cititori.

Generale

http://www.zedge.net/

zedge.net este un site curat, bine structurat, unde găseşti teme, tonuri de apel, clipuri, wallpapere, sms-uri predefinite şi jocuri. Înainte de download-ul unei aplicaţii, trebuie să specifici ce model de telefon deţii, pentru adaptarea programului/temei (dacă este posibil) la platforma de operare şi ecranul acestuia. După descărcarea unui anumit număr de aplicaţii, este necesar să te înregistrezi. Înregistrarea este gratuită. Un site similar, dar cu o tentă mai de hi5, este mobile9.com.

http://getjar.com/

Este probabil cel mai cunoscut site de aplicaţii destinate telefoanelor mobile. Aici se găsesc o sumedenie de programe pentru toate platformele. Programele sunt grupate pe categorii (jocuri, socializare, productivitate, sănătate ş.a.m.d.), sunt însoţite de o descriere destul de amplă şi de un modul de comentarii ale utilizatorilor.


Getjar.com, unul dintre cele mai populare site-uri cu programe pentru telefoane

http://www.mobilerated.com/

Mobilerated.com ne întâmpină cu o pagină colorată în stil tabloid, dar odată ce dai click pe tab-ul "Download" totul se clarifică. Site-ul include aplicaţii gratuite, trial, contra-cost sau însoţite de ad-ware. Ca şi în cazurile de mai sus, trebuie specificat modelul telefonului pe care doreşti să rulezi aplicaţia.

http://www.mobileheart.com/

Acest site are nevoie de o renovare în ceea ce priveşte aspectul şi prezentarea, dar ca funcţionalitate şi conţinut este foarte bun. Găseşti de toate (teme, programe, screen saver, poze, tonuri de apel, SMS-uri), iar descărcarea se face imediat, fără bătăi de cap.

http://www.mobilclub.org/

Un site complet ce are însă un inconvenient major: fişierele sunt stocate pe un server extern (myfiles.ws), unde download-ul gratuit se face după un anumit timp de aşteptare, iar dacă vrei să descarci imediat trebuie să plăteşti.


Mobilclub.org

Symbian

http://symbian-freak.com/

Software-ul este grupat în funcţie de versiunile majore de Symbian S60. Astfel, poţi căuta programe pentru telefoanele cu touchscreen ce au la bază Symbian S60 5th Edition sau pentru dispozitivele cu versiuni mai vechi (3rd Edition, 1st şi 2nd).

Aplicaţiile au parte de o descriere nuvelistică, unele vin chiar însoţite de filmuleţe demonstrative (fapt ce îi va mulţumi pe indivizii care vor să ştie totul dinainte), iar în josul paginii se găseşte butonul de download ce are setat link direct către arhiva zip cu programul respectiv.

Symbian-freak.com are şi o secţiune de "modding" pentru cei care vor să ducă la extrem personalizarea telefonului mobil.


Pe Symbian Freak am găsit foarte multe aplicaţii interesante

http://symbianguru.com/

Symbianguru.com se adresează utilizatorilor interesaţi mai mult de securitate, productivitate şi calcule financiare decât celor pasionaţi de jocuri sau alte forme de amuzament. Este un site destul de greoi şi care include foarte multe programe contra cost. Partea bună este că mai toate sunt însoţite de versiunea trial.

http://allaboutsymbian.com/

Aşa cum se intitulează, allaboutsymbian.com cuprinde cam tot ce vrei să ştii despre Symbi. Pe partea de software, ne oferă programe contra cost, dar are şi o secţiune bogată de freeware. Descrierea programelor este scurtă şi la obiect, iar download-ul se face destul de rapid - în doi paşi.

Windows Mobile

http://www.wm6software.net/

Nu este cel mai prietenos site ca aspect, dar posesorii de telefoane cu Windows Mobile vor găsi aici o sumedenie de aplicaţii gratuite de tot soiul, iar asta contează până la urmă.


Pentru detinatorii de telefoane cu Windows Mobile

Android

http://www.androidfreeware.org/

Deşi nu are vechimea platformelor Symbian sau Windows Mobile, Android-ul se bucură de o mare atenţie din partea programatorilor, astfel că numărul aplicaţiilor disponibile creşte de la o zi la alta. Pe androidfreeware.org sunt momentan cam 300 de programe grupate pe categorii. Cele mai multe vizează partea de entertainment ( veţi găsi chiar şi jocuri gratis pentru Android), dar nici utilitarele nu sunt neglijate. Mi-a plăcut foarte mult modul simplu în care este structurat site-ul şi accesul extrem de rapid la download.


Un site simplu si eficient pentru cei care detin telefoane cu Android

Descopera un stil unic de leadership din cartea STEVE JOBS iLeadership pentru o noua generatie. Biografia lui STEVE JOBS, cel care a revolutionat lumea in care traim - felul in care muncim, ne jucam si comunicam, va fi distribuita la chioscuri numai cu ZIARUL FINANCIAR in perioada 15-21 iunie la pretul de 15.9 lei.
Sursa:http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/programe-teme-si-jocuri-gratis-pentru-telefonul-mobil-5477979/

Download gratuit de aplicatii pentru telefonul mobil

Download de softuri, screensavere, teme si alte aplicatii pentru telefonul tau mobil. Download-ul se face gratuits si se interzice comercializarea acestora dupa downloadare....mai multtelyou.ro


Download Free aplicatii Java pentru orice telefon mobil

Ai la dispozitie pentru orice telefon mobil (Nokia, Samsung, Alcatel, LG K320 , K330, etc.) o gama larga de Aplicatii gratuite, Jocuri gratuite, Video gratuite si mai ales Muzica gratuita. Sursa : http://luigykent.org

Jocurile pentru telefoane sunt de mai multe categorii pe care voi trebuie sa vi le alegeti in functie de cum doriti :

Clasificare Jocuri :

- Java Games aproximativ 794
- Top Games asproximativ 634
- Symbian Games aproximativ 793
- Avatare aproximativ 104
- Programe PC aproximativ 26
- Games Touchscreen aproximativ 45
- Games Samsung aproximativ 180
- Top 10 Games Jar aproximativ 10
- Top 10 Games Sis aproximativ 10


Cum sa instalezi harta bucurestiului pe mobil (offline)

Sau orice alta harta. So, nu ai un iphone, nu ai un telefon ultimul racnet cu gps si nici abonament de date, dar vrei totusi sa ai harti pe mobil. Au fost cateva situatii in care mi-ar fi prins bine o harta pe mobil, si asta in my home town. Si cum telefonul mobil este mult mai la indemana decat o harta pe hartie…. daca mergeam in oras strain, cu atat mai mult nu mi-ar fi stricat o mica harta cu strazile din jurul locului unde vroiam sa ajung.

Acest tutorial este adresat celor care nu au cum sa acceseze internetul prin gprs, 3g sau wap.

harta-bucuresti-mobil-zoom-16

Necesare: Un telefon mobil care suporta java (aproape orice telefon cumparat in ultimii 3-4 ani), un cablu de date, si o conexiune obisnuita la internet

Primul lucru: mgmaps este un programel open source (love that word) , care trebuie instalat pe telefon. La pagina de download gasiti variantele pentru mai multe tipuri de telefoane (nokia, blackberry, motorola, and so on). Eu am downloadat varianta generala

tip: pentru a lucra offline, programul are nevoie de acces la cartela de memorie a telefonului, si s-ar putea sa ceara confirmarea de acces la fiecare patratel de harta incarcat. (la 3110-ele meu de exemplu). De aceea, ca sa puteti da always allow, copiati pe telefon si fisierul signed jad alaturi de fisierul cu extensia .jar, insa amandoua trebuie sa aiba acelasi nume (exemplu mgmaps.jad si mgmaps.jar, in acelasi folder).

Dupa instalare, dati acces programului la cartela de memorie (Options -> App Access -> Data access -> Read user Data -> Always allow)

Bon, pana acum avem un program care stie sa citeasca harti, dar nu avem harti pe telefon:

Next, se instaleaza un programel care poate sa downloadeze de pe net hartile:
gmapmaker ii spune. Dupa ce se insaleaza, ne uitam putin ce poate sa faca:
- sa downloadeze patratelele hartii, exact asa cum se incarca ele
- sa faca o singura imagine dintr-o zona
- sa faca harti care pot fi folosite de programul mgmaps, folosind ca input un fisier cu extensia .map (ceea ce o sa folosim noi)

Acum trebuie sa facem rost de un fisier .map care sa descrie zona pentru care ne intereseaza sa generam harta. Easy as 1-2-3:

Se intra pe situl http://www.mapcacher.com/, care face fix asta. Noi nu trebuie decat sa incercuim zona care ne intereseaza, sa alegem tipul de harta care vrem sa fie downloadat (recomand yahoo road maps, pentru ca e foarte detaliat sau open road map, pentru ca se vede mai frumos la nivele mari de zoom. Un dezavantaj este ca la nivelele mai mici nu arata numele strazilor principale, trebuie sa mergi pe ghicite).

Nivelele de zoom reprezinta zoomul pe care il vei avea pe harta. Recomand un 10-16 (10 fiind nivelul in care se vede tot bucurestiul in 2-3 ecrane, iar nivelul 16 se vad 2-3 strazi pe tot ecranul, pentru chiori.

Ca sa configurati zona, faceti click si se adauga un “punct” pe harta, pe care puteti sa-l miscati ulterior. incercuti la modul grosier orasul / cartierul, iar apoi salvati pe calculator harta. Se salveaza pe calculator fisierul .map . Sa-i fie rusinica lu google ca nu are harta bucurestiului vectorizata.

Step4: Ne intoarcem la programul mapmaker, alegem “MGMaps mode, use a .map file”, si dam go. O sa ceara fisierul salvat mai inainte, dupa care se apuca sa downloadeze toata bucatelele necesare, pentru toate nivelele de zoom alese.
Ce a downloada gasiti in folderul “C:\Program Files\gMapMaker\MGMapsCache”, unde o sa apara foldere formate din numele sitului care a dat harta si nivelul de zoom, gen “Yahoo 12″ - pentru hartile luate de la yahoo, zoom 12. Pentru tot bucurestiul si ceva din zonele adiacente, zoom de la 11 la 16 inclusiv, pentru OpenStreetMaps si Yahoo, hartile au o dimensiune de 80 de mega. Un mizilic, chiar si pentru cel mai mic card de memorie

Zoom 10 - tot bucurestiul pe un amarat de ecran 128 x 160

harta-bucuresti-mobil-zoom-16

Step 5: Se copiaza pe telefon folderul MGMapsCache cu totul

Bifati
Menu -> Settings -> Map Browsing -> Stored Maps
Menu -> Settings -> Map Browsing -> Offline Mode
eventual dati calea catre folderul MGMapsCache de pe memory card.

And that’s about it. Tasta 5 activeaza modul joystick, in care restul de taste misca imaginea, tastat # face zoom in, tasta * zoom out, si tasta 0 schimba hartile intre ele, daca sunt mai multe (gen yahoo - open maps)

Exista si un functie de gps, pentru cei care au asa ceva. Nu stiu cat de exact e, insa exista :)
Oh, am pomenit ca puteti sa salvati pe telefon si pozele din satelit? :)

In speranta ca v-am fost de ajutor macar un pic, va urez
Drum bun :)

later edit: pentru diverse probleme pe diverse modele de telefoane, cautati un pic pe forumul lor. 99% din cazuri cineva a avut problema si s-a rezolvat deja: http://forum.mgmaps.com/


Sursa:http://www.douamaini.ro/?p=700

Jocuri telefoane mobile

Download jocuri pentru telefoane mobilejudetulgorj.ro


Poti sa descarci muzica reala ,tonuri reale ,wallpapere,animatii ,logouri si clipuri de pe telefonul tau TOATE GRATIS

Acceseaza www.waptrick.com de pe telefonul tau si descarca mp3, jocuri, video, midi etc.


Rezultatele pentru cuvantul waptrick

Vor fi afisate mai jos. I-jocuri.net va invita sa va jucati cele mai bune jocuri gratis online. Aceste jocuri au fost concepute pentru copii cu scopul relaxarii. In rezultatele ce urmeaza vor fi afisate jocuri care seamana cu cele pe care le cauti cum ar fi : jocuri waptrick. Mai jos vor fi prezentate jocuri care seamana cu cautarea pe care tu ai facut-o. Totusi va invitam sa incercati si alte jocuri asemanatoare cu cautarea pe care ai facut-o si anume waptrick deoarece sigur o sa gasit cele mai bune jocuri cu waptrick iar deasupra de asta o sa va garantam ca va distrati la maxim deoarece numai pe i-jocuri.net gasiti cele mai bune jocuri waptrick miniclip. In cazul in care nu gasiti jocurile miniclip pe care le doriti pe aceasta pagina puteti cauta printre categoriile cu jocuri miniclip cu actiune, jocuri de aventura, jocuri cu tom si jerry, joculete cu desene animate, jocuri miniclip de actiune cu impuscaturi, jocuri cu masini si multe multe altele. In cazul in care doriti un joc anume va invitam sa efectuati o cautarea in partea de sus la casuta cautare. Puteti introduce cuvantul cheie pentru a efectua cautarea iar daca noi vom gasi jocul va aratam rezultatele.


http://www.i-jocuri.net/jocuri+waptrick.html

Jocuri telefon

Cele mai noi jocuri pentru telefonul tau mobil:www.emobil.ro/jocuri/

Programe, teme şi jocuri gratis pentru telefonul mobil

       Aproape toate telefoanele mobile din ziua de azi oferă cel puţin suport pentru aplicaţii JAVA, astfel că nu ai neapărat nevoie de un smartphone pentru a te bucura de un companion care să-ţi ofere ceva mai mult decât banala comunicare. Sigur, un telefon inteligent permite rularea unor soft-uri mai complexe - tocmai de aceea în acest articol vom recomanda atât site-uri generale (unde găseşti programe de tot soiul, teme, ringtone-uri, wallpapere, jocuri gratis etc.), cât şi site-uri cu aplicaţii pentru platforme de operare avansate. După cum vei vedea, conţinut gratuit pentru telefon se găseşte din belşug pe Internet. Am omis intenţionat site-urile oficiale (App Store, Android Market, Ovi Store etc.), deorece le consider a fi deja cunoscute de către cititori.


Generale

http://www.zedge.net/

zedge.net este un site curat, bine structurat, unde găseşti teme, tonuri de apel, clipuri, wallpapere, sms-uri predefinite şi jocuri. Înainte de download-ul unei aplicaţii, trebuie să specifici ce model de telefon deţii, pentru adaptarea programului/temei (dacă este posibil) la platforma de operare şi ecranul acestuia. După descărcarea unui anumit număr de aplicaţii, este necesar să te înregistrezi. Înregistrarea este gratuită. Un site similar, dar cu o tentă mai de hi5, este mobile9.com.


http://getjar.com/

Este probabil cel mai cunoscut site de aplicaţii destinate telefoanelor mobile. Aici se găsesc o sumedenie de programe pentru toate platformele. Programele sunt grupate pe categorii (jocuri, socializare, productivitate, sănătate ş.a.m.d.), sunt însoţite de o descriere destul de amplă şi de un modul de comentarii ale utilizatorilor.


Getjar.com, unul dintre cele mai populare site-uri cu programe pentru telefoane


http://www.mobilerated.com/

Mobilerated.com ne întâmpină cu o pagină colorată în stil tabloid, dar odată ce dai click pe tab-ul "Download" totul se clarifică. Site-ul include aplicaţii gratuite, trial, contra-cost sau însoţite de ad-ware. Ca şi în cazurile de mai sus, trebuie specificat modelul telefonului pe care doreşti să rulezi aplicaţia.


http://www.mobileheart.com/

Acest site are nevoie de o renovare în ceea ce priveşte aspectul şi prezentarea, dar ca funcţionalitate şi conţinut este foarte bun. Găseşti de toate (teme, programe, screen saver, poze, tonuri de apel, SMS-uri), iar descărcarea se face imediat, fără bătăi de cap.


http://www.mobilclub.org/

Un site complet ce are însă un inconvenient major: fişierele sunt stocate pe un server extern (myfiles.ws), unde download-ul gratuit se face după un anumit timp de aşteptare, iar dacă vrei să descarci imediat trebuie să plăteşti.


http://symbian-freak.com/

Software-ul este grupat în funcţie de versiunile majore de Symbian S60. Astfel, poţi căuta programe pentru telefoanele cu touchscreen ce au la bază Symbian S60 5th Edition sau pentru dispozitivele cu versiuni mai vechi (3rd Edition, 1st şi 2nd).

Aplicaţiile au parte de o descriere nuvelistică, unele vin chiar însoţite de filmuleţe demonstrative (fapt ce îi va mulţumi pe indivizii care vor să ştie totul dinainte), iar în josul paginii se găseşte butonul de download ce are setat link direct către arhiva zip cu programul respectiv.

Symbian-freak.com are şi o secţiune de "modding" pentru cei care vor să ducă la extrem personalizarea telefonului mobil.


Pe Symbian Freak am găsit foarte multe aplicaţii interesante


http://symbianguru.com/

Symbianguru.com se adresează utilizatorilor interesaţi mai mult de securitate, productivitate şi calcule financiare decât celor pasionaţi de jocuri sau alte forme de amuzament. Este un site destul de greoi şi care include foarte multe programe contra cost. Partea bună este că mai toate sunt însoţite de versiunea trial.


http://allaboutsymbian.com/

Aşa cum se intitulează, allaboutsymbian.com cuprinde cam tot ce vrei să ştii despre Symbi. Pe partea de software, ne oferă programe contra cost, dar are şi o secţiune bogată de freeware. Descrierea programelor este scurtă şi la obiect, iar download-ul se face destul de rapid - în doi paşi.


http://www.wm6software.net/

Nu este cel mai prietenos site ca aspect, dar posesorii de telefoane cu Windows Mobile vor găsi aici o sumedenie de aplicaţii gratuite de tot soiul, iar asta contează până la urmă.


http://www.androidfreeware.org/

Deşi nu are vechimea platformelor Symbian sau Windows Mobile, Android-ul se bucură de o mare atenţie din partea programatorilor, astfel că numărul aplicaţiilor disponibile creşte de la o zi la alta. Pe androidfreeware.org sunt momentan cam 300 de programe grupate pe categorii. Cele mai multe vizează partea de entertainment ( veţi găsi chiar şi jocuri gratis pentru Android), dar nici utilitarele nu sunt neglijate. Mi-a plăcut foarte mult modul simplu în care este structurat site-ul şi accesul extrem de rapid la download.


http://www.mobile9.com/

Mobile9 is an online destination to share and download FREE content for your mobile phone. Over 6 million wonderful members are sharing the fun and 9 billion free downloads served!


mai multe detalii[1]


http://www.zedge.net/

Un site numai pt a descarca gratuit sonerii,teme,jocuri si tot ce iti dorest pt orice tip de telefon.

Unelte personale